събота, 21 август 2010 г.

От днешната преса

Криминална хроника.
Снощи около 23.00 часа в ювелирна акция на полицията с наименование "Сандъче" бяха заловени двама столични ваксаджии с инициали А.Б. по прякор Четката и В.Г. по прякор Ваксата. Това заяви в извънредно интервю в 23:05 мин. министъра на вътрешните работи Цв.Цв. Същият даде добра оценка на действията на полицаите, прочете разпечатка от разговорите по мобилните телефони в продължение на две седмици на лицата и запозна зрителите с автобиографията на тях и семействата им до девето коляно.
Двамата са известни в престъпния свят, заяви министърът, тъй като са лъскали патъците на всички престъпни босове. Освен това са ощетили хазната с неплащането на данъци и контрабандирането на вакса. При задържането А.Б. е оказал яростна съпротива с думите: "Д*ба ваш`та мама", след което е бил просван на корем на около 20-тина различни места в градината на Бойко Борисов (Борисовата градина). Просването е било необходимо за да може "МеВеРе Пикчърс" да заснеме поредния си некадърен клип. Комисията Кушлев вече е запорирала две сандъчета, две кутии черна и две кафява вакса, четири четки и два парцала за лъскане. Предстои внасяне на искане за мярка за неотклонение "Задържане под стража", но имайки предвид действията на корумпирания български съд, двамата ваксаджии ще продължат да лъскат патъците на престъпните босове. Междувременно експерти изясняват дали са налице нарушени авторски права, тъй като при лъскане на патъците двете лица са извършвали постъпателно въртеливи движения, които най-вероятно някъде са патентовани и предстои да им бъдат повдигнати обвинения за нарушени авторски права. Явор Колев провери сандъчетата и не откри сървъри. По-късно сконфузено заяви, че най-вероятно в този случай техниката е добре укрита, което означавало, че предварително е изтекла информация за операцията. Поради това на този етап срещу лицата не могат да бъдат повдигнати обичайните обвинения за разпространение на детска порнография и даунлоудване на торенти.

Светска хроника.
Снощи на блестящо парти беше представена новата яхта на ТИМ за 20 милиона евро. На партито присъстваха Премиерът, Президентът, Вътрешния министър, председателят на комисията Кушлев и др. ББ в типичният си стил направи едно завойче и заяви: "Аз управлявам цяла държава, така че една яхта не може да ми се опре.".

1 коментар:

WhyNot каза...

Ееее майтап бе, Уили! Ама тва баси майтапа вече...