петък, 6 август 2010 г.

Шибан народ

"Шибан народ" отсече Божидар Димитров. И ако не беше министър - все тая.. Но той пък е министър на тоя шибан народ и като такъв най-малкото не е редно да се изразява така. А Б.Б. пък какво да го коментирам? Димитров бил голям човек и той не му се месил... Случайно е забравил, че е преимер, но какво толкова... И без това му се случва често напоследък. Да забравя.

BTW Днес отново съдът беше виновен, че прокуратурата не е представила никакви обвинения срещу съпругата на "топлото"... Ех тая крива ракета!... Ех, г-н Ц.:
1. Средностатистическият българин не е собственик на 6 апартамента, закупени в рамките на една година, при това точно в годината, в която сте станал министър, как ще обясните това внезапно забогатяване? Може би високата заплата на съпругата ви от ДАНС?!
2. Опазил ни Господ, ако съдебната система почне да обслужва интересите на държавата, т.е. Вашите. Съдебната система е една от трите основни власти, тя не бива да обслужва ничий интереси, най-малкото на временни политици, които са избрани по случаен принцип. Съдебната система обслужва само и единствено законите на страната, които - за щастие на гражданите и за Ваше нещастие - са все по-близки до законите в ЕС, а следователно по никакъв начин няма да обслужват Вашите интереси. Вашият интерес е да бъдете на власт по-дълго време и с по-висок рейтинг. За тази цел Вие сте готов да арестувате всеки гражданин - било той престъпник, невинен, мъж, жена или дете. Добре, че съдебната власт е независима, за да ви озаптява поне малко.

А на всички лумпени, които цъкат минуси по форумите и крещят в екстаз, им пожелавам, утре един чичо милиционер да ги хване, да ги заснеме нескопосано и да ги излъчи в нашата битиви, за да може целия шибан народ да разбере, че той и семейството му до девето коляно са абсолютни престъпници... После може да се окаже, че няма доказателства, че цялата история е фарс, но кой ти гледа последствията?! Важно е да помпаме мускули/рейтинг във водещите новини.

Няма коментари: