сряда, 30 май 2012 г.

Очаквано


Няколко часа, след като обяви че пенсиониран дългогодишен служител на съдебната система ще бъде разследван за изтичане на оперативна информация по случая "Брендо", вътрешният министър Цветан Цветанов се поправи. Оказа се, че разследването ще е срещу пенсиониран полицай.

Вместо отдавна да е проведено разследване за изтичане на информация, Цветанов чрез всички медии заяви, че ще има такава, та да могат евентуалните й обекти да заметат следите... Това същество е изключително вредно. Комбинацията от изключителна посредственост и болезнена амбиция обезсмислят работата и на малкото останали способни хора в МВР. Да сте чули италианският вътрешен министър да прави гръмки изявления по повод на приключилата операция?! Информация по случая даде само шефът на карабиниерите, просто щото техният министър знае, че е длъжен да осигурява условия на професионалистите да си вършат работата, а не да гони евтин PR из медиите. 

Цветанов също така обяви, че при ареста на Брендо преди две седмици в колата му е открит преведен документ, с който италианците са поискали преди четири години от българските си колеги той да бъде задържан. Тази постановка е на нивото на интелектуалния му потенциал. Четири години нямал какво човечецът да си сложи в жабката, та си ги носил тези документи. Носталгия някаква го гонела... 

А ние доматите - направо с колците. То бива милицията да ни взима за идиоти, ама поне като подхвърля "доказателства" малко да се старае, че то на нищо не прилича! 

Няма коментари: