петък, 18 май 2012 г.

Дрън дрън, Цецо!

Машината за пушилка вече е на максимума си.


Подсъдимият по делото "Октопод"Антон Петров- Хамстера отново е бил привикан за разпит в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" заради оперативна информация за негов конспиративен разговор, в който се обсъждал план за покушение срещу председателя на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева, съобщи "Медиапул".

Това се случва седмица след като на Петров и на Димитър Желязков - Очите бяха съставени предупредителни протоколи, заради информация, че двамата подготвяли убийството на висш антимафиот. Петров прекара и 24 часа в ареста, след което беше освободен.

Хамстера и този път няма да получи обвинения. Вместо това антимафиотите са му съставили нов предупредителен протокол и са го освободили. 


Как не го е срам Цветанов да излиза с тези жалки номера? Чак е тъжно направо. Дори не е смешно. Дали в МВР не знаят, че приготовленията за убийство се наказват с лишаване от свобода от 1 до 6 години? Знаят естествено. Значи няма нищо такова щом няма дело и т.н. Съответно това е такъв цирк и толкова мизерно евтин PR, че направо да ти се доповръща.


Очаквайте в следващите дни "беседи" на милицията с Хамстера са на тема: 
- Хамстера готви покушение срещу Пенгезов (шефа на Соф.апел.съд); 
- Хамстера готви покушение срещу Георги Колев (шефа на ВАС); 
- Хамстера готви двойно покушение срещу Икономов и Урумов (строители на съвременно Приморско и, по съвместителство, съдии във ВАС); 
- Хамстера готви покушение срещу (избор след гласуване в интернет): 
а) Обама; 
б) Барозу; 

в) Владимир Владимирович. 

Няма коментари: