четвъртък, 28 юли 2011 г.

Случаят с Яна - резюме

Този случай се разви по следния начин:
1. Полицията действа рутинно и първосигнално - "Умряло момиче в парка - трябва да е циганка или наркоманка - няма какво да се напрягаме."
2.Вдига се патардия - "Следовател Георгиев - току що ми звъня министъра. Навикаме като новобранец за тая дето пишат вестниците за нея. Зарязваш всичко и хващаш тоя случай че ще падат глави - знаеш идва вот на недоверие ..."
3. Няколко дни по-късно: "Г-на началник, има развитие - явно става дума за секс. Има двама заподозряни - с единия са пили по заведенията цяла нощ, има бутилка намерена до тялото с негов отпечатък. Другия е някакъв клошар - спрял да ходи в парка след инцидента, има и косъм дето прилича на негов"
4. "Г-н Министър - хванахме ги!!! Имаме отпечатъци и косми - двама са ама не ги знаем още къде са ..."
5. В парламента : "Имаме необорими доказателства ..."
6. В прокуратурата: "Ама тоя е някакъв известен - познава се с ония от телевизията, ще стане голяма патардия ... Напили са се наебали са се и той си е тръгнал така каза... Сигурно тогава тоя клошара трябва да е... Ама пък то и за него има само 1 косъм, ни ДНК ни чудо ... Абе дай да го пуснем тоя че приятелите му в телевизията нали ги знаеш - ще крякнат права-мрава незнам си кво ..."
7. Бойко : "Абе Цветанов кво стаа бе? Нали ги бяхме гепили тия ?"
8. Цветанов : "Абе шефе нали знаеш как е - ние ги хващаме пък те ги пускат..."

Няма коментари: