сряда, 6 юли 2011 г.

ШОК

Цветан Генчев Цветанов направи следното кратко и ясно изявление по случай провежданата днес операция "ШОК":
"Всичко, което правим, то се прави на базата на евро-атлантическо стратегическо планиране, което се прави от службите на нашите евро-атлантически партньори. Това, което запознаваме нашите евро-атлантически партньори, от това, което правим и резултатите, които получаваме. Аз все пак съм гражданин на Република България и мога да изразявам болката и гражданската си позиция, която се пресъздава от това, което и аз, обикаляйки в страната, събирам като информация от хората. Много по-важно е, когато се срещаш с много хора, които са потърпевши от извършени престъпления от извършителите на тези престъпления, ние трябва да защитим гражданите и да им гарантираме сигурността в рамките на Шенгенското пространство. Задържането на 36 лица, които бяха задържани днес, те са на базата на резултати, на базата на анализ, на базата на разследвания, на база на решения, които се взимат съвместо от нашите партньори и което беше лансирано и в публичното пространство чрез медиите."

Евроатлантическите структури всъщност се свеждат само до една НАТО. И не е ясно НАТО какво общо има със Шенген. Няма евроатлантически ценности, има в днешни дни катедра “Лека атлетика ” и играе водеща роля в издигането на авторитета на ВИФ “Георги Димитров”.

А докато тече операция "ШОК" (по повод на която са горните дълбокомъдри слова), която уж била насочена срещу кражбите на автомобили, ето какво ни спести PR-а на МВР:

Кражба на лек автомобил БМВ Х-6 е заявена в РУП Дупница. По данни на собственичката автомобилът е откраднат през нощта от ул. "Поп Харитон" в града. Обявен е за общодържавно издирване.

Няма коментари: