четвъртък, 24 юли 2008 г.

На*ибаха ни го!

Вече втори ден в публичното пространство се коментира крайно негативният доклад на ЕК и дебелоочието и непукизма на виновните за това.

Единственото определение за това правителство е ПРАВИТЕЛСТВО на ИДИОТИТЕ.
Друго няма.
1. Налагат ти БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО наказание, а Станишев заявява, че докладът е МЕК. Явно го радват МЕКИте работи, ТВЪРДИТЕ го притесняват!
2. За Калфин загубата на близо ЕДИН МИЛИАРД е НИЩО, защото имал 15, т. е. 7% загуба е дреболия. Ако работеше при някой милярдер, той моментално щеше да го изхвърли заедно със стола, на който седи, а след това същият този милярдер щеше да се тества дали не е ИДИОТ, че е назначил такъв ИДИОТ!
3. На Орешарски му е ясно от 6 месеца, че ще има катастрофа, но проблемите от катастрофата могат да се решат само след катастрофата.
4. Гагаузов не може да реши една задачка 18 месеца, но когато му шибнат шамар обещава да я реши за 2!
5. Плугчиева компенсира загубите на говеда, свине, овци и т.н. като взима пари от данъците за здраве, образование, култура и т.н.
5. При Миков нещата са по-изчистени. Той интуитивно долавя липса на здрав разум т.е. ИДИОТИЗЪМ, въпреки, че изпитва проблем с локализацията.
6. За Пенчев, като висш магистрат е нормално, когато тръгнеш от точка А и стигнеш точка Б, там да ти шибнат ШАМАР. Радостното е, че си оттървал шамара на т. А!
7. На Гоце, като експерт, пък му е ясно, че няма обвинение без донос и възложи на българите да открият кой, как и защо от европейците топи такъв скромен човек като него, който няма дори и чадър (български).

Странно, в друга държава подобен доклад би предизвикал незабавно подаване на оставка на правителството. Ако това не се случи, щеше да има поне масов граждански протест. Най-интересното тепърва предстои. Така нареченото правителство ,ще се опита да насочи справедливото негодувание на всички засегнати от спирането на европейските пари срещу ЕС.

Не желая заради ината на един младеж без трудов стаж да прекарам още една година от живота си виждайки агонията на управляващите,което се отразява много зле на хората.Животът е един и загубените години няма кой да ни върне

Няма коментари: