понеделник, 14 юли 2008 г.

Истерията около отвличането на Бончев

Не познавам другаря Бончев и нищо лично нямам против него. Но все пак като се замисля в главата ми възникват няколко въпроса.
1. Защо отвлякоха именно другаря Бончев, а не някой обикновен българин, който всяка сутрин отива на работа, плаща си чинно данъците, не върши престъпления и в края на месеца се чуди как да си плати сметките и как да купи обувки на децата си?
2. Опрерациите по издирването на Бончев струват купища пари на данъкоплатеца. Лечението му също ще струва купища пари на същия този данъкоплатец. Защо никой не си направи труда да провери какви данъци и осигуровки е платил този мастит бизнесмен и от къде са парите за луксозното му возило /поне 250 000лв./ и за луксозните му имоти? Защо от това което написаха в пресата за този другар останах с впечатлението, че едва ли не никъде и нищо не е работил и е от сиромах, по сиромах?

Не лейте крокодилски сълзи господа другари! Именно вие съсипахте структурите на МВР за да можете да крадете безнаказано. Именно вие съсипахте съд и прокуратура за да можете да крадете безнаказано. Именно вие заради невероятната си лакомия разградихте и унищожихте държавата и държавността. Е окрадохте и съсипахте всичко да каквото можахте да се докопате. И какво сега? Системата се обърна против вас. Няма работещо МВР, което да хваща престъпниците, няма адекватена прокуратура и съд, които да ги осъдят и вкарат на топло, няма адекватни държавни институции, които да определят правилата. И започнахте да се давите в собствените си лайна. Това е възмездието за всичките свинщини, които сътоворихте през годините. Каквото сяхте това сега ще жънете. И Ангел Бончев ще е само началото. При положение, че разградихте структурите на държавата и няма кой да противодейства на престъпниците, ще последва лавинообразен процес. Сега Бончев,, а после и други. Обикновеният и простоват народ го е казал много точно: ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ СЕРЕ.

Няма коментари: