вторник, 19 февруари 2008 г.

Откриха трупа на Божидар

Откриха тялото на 2 годишният Божидар, който изчезна в неделя, след като майка му съобщила в полицията, че бащата забравил сина си на нивата, докато пасял стадо овце. Трупът на детето е намерен на 2 км. от къщата, в която е живеел и на около 5 км. от мястото, където баща му твърди, че го е забравил.
Предполага се, че детето е вървяло до мястото, където е открито.

А сега си представете малкото детенце как е вървяло само и в тъмнината, при рязкото застудяване и е плакало за мама и тате... И ако от тази представа не ви се свие душата, значи не сте хора.
Не са хора и тези т.нар. "майка и баща", които са го забравили като ненужен парцал. Божидар има седем братя и сестри. Семейството живее в изключителна мизерия в ромския квартал „Лагера”. Едва вчера някакви от някакви социални служби са посетили семейството на детето... Питам се къде бляха до сега? Не може ли най-накрая да се предприемат драстични мерки спрямо тези животни, които раждат деца на конвейр и ги захвърлят, пребиват, оставят да умрат от студ и глад?! Какво говоря?! Няма животно, което ще остави малкото си!!!

Никое дете не заслужава подобна съдба! Трябва социалното да се заеме и да провери състоянието на живот на децата сред малцинствата. Ако не са добри да се погрижат, а за родителите стерилизация за да не поставят в подобни условия следващо дете.

Смъртта на това детенце тежи на съвестта на Цветелин Кънчев и на Масларова. И на всичси подобни на тях, които стимулират циганската раждаемост, за да има кой да ги храни и слага на министерските постове. Позор на Масларова! Да стимулира най-неграмотната и асоциална група от населението да се размножава като хлебарки, да изземва доходите на нормалните работещи граждани и да хрантути паразити. Затова нормалните хора вече емигрират даже в Румъния!!! Скоро ще започнем да емигрираме и в Уганда и Бурунди!!! Българите ще работят за други икономики, ще раждат деца на други държави. Днес един професор правилно каза по радиото - нация, която не иска да живее, няма право да живее. И това не са мангалите, а ние, дето търпим Масларова и сие да ни оправя социалната политика.

За тези хора социална политика няма ли? Къде е ”закрилата на детето”, защо тези деца не са иззети от тези пещерни родители?! За кучетата искате 10 кв.м., а за децата колко искате ? Вижте ги на снимката - боси. Какво - пак ли ние да пускаме SMS-си? Като за Могилино и за онази ШЕСТОРКА дето зее - след дъжд качулка. Къде са разследващите журналисти? Или вече са ” изчезнал вид”? Такава клоунада само у нас може да има.

В случая тук стои въпросът докога в тази държава всичко ще върви на самотек, защо не се създаде държавна политика относно безконтролното размножаване на тези твари? Какво ще стане когато вече ще бъдем много по-малко от тях и няма да можем да им плащаме, за да се множат?

Тези същества са вредни най-напред за самите себе си. Въпросът беше от кой момент това детенце, щеше да стане също такъв аутсайдер като баща си майка си. Както се казва - не му е било писано да доживее този момент. Тези същества не живеят в Могилино, но ако ги видят от ВВС, сигурно ще станем свидетели на нов шедьовър. Ние изобщо сме държава уникат. ”Родом са от Симеоновград, но не живеят непрекъснато в града. Нямат лични документи. Не са регистрирани в полицията.”- искам само да попитам изобщо има ли такива същества, които са се появили на тези снимки. Явно държавата дори не ги брои за хора щом никъде не са записани и нямат никакви документи. Те са само един мултипликатор на мизерия, която поради липсата на документи дори не се отчита.

Няма коментари: