сряда, 23 февруари 2011 г.

Бат Бабуин Фурнаджийската лопата

Изпълнителният директор на "Техноекспортстрой" Емил Коцев бе възстановен на поста от премиера Бойко Борисов, часове след като бе уволнен от него. За това съобщи самият министър-председател, цитиран от БТА.

"Уволних го и го възстанових за един ден, случва се и това в мача. Всички държавни институции са се престарали и са свършили повече работа. Конфликтът е възникнал, защото и двете държавни компании - "Техноекспортстрой" и Авиоотряд 28, в желанието си да вземат повече хора, на място там е станал проблем в кой самолет да се качват. Вследствие на това казах, че ще уволня директора на "Техноекспортстрой", обясни Борисов.

Премиерът посочи, че министър Плевнелиев го е информирал за това, че Коцев е поддържал непрекъснато връзка с него. "Просто до мен не е достигнала информацията", обясни Борисов и добави, че по тези причини е извикал Коцев, като му е казал, че няма да го уволнява, а го е похвалил за свършеното. Преди около час Коцев каза, че е отишъл в Министерския съвет, за да се извини на премиера лично.

Е, другия път, ако може да действате след като информацията стигне да Вас, г-н Борисов!
Все едно чета евтин средновековен роман. Краля слънце не спал добре една нощ и бил кисел. Един второразряден велможа не бил достатъчно прозорлив, не си мълчал, впоследствие си навлякъл гнева на величието, отнели му званията и земите и го пратили на майната си. В последстивие /ранния следобед/ след мъдър съвет велможата отишъл да се извини на слънцето, което следствие на обилния и майсторски сготвен обят бил на кеф и му простил.
Хепи енд и нехепи хора принудени да търпят евтини мелодрами. /последното изречение гневно/.

Няма коментари: