четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Те ти тъсте, Цецовден!

Данъчните не са установили недекларирани доходи и разминаване на приходи и разходи при вицепремиера Цветан Цветанов. Проверката обаче е показала несъответствие при доходите и харчовете на родителите на съпругата му Десислава.

Това съобщи директорът на Националната агенция за приходите (НАП) Красимир Стефанов. Той докладва пред парламентарната антикорупционна комисия проверката по сигнала на РЗС за апартаментите и парите на вътрешния министър.

Несъответствието при роднините на съпруга му дава право на НАП да започне ревизия за установяване на данъчната основа и определянето на данъците, които те трябва да заплатят, съобщи Красимир Стефанов.

Нима има изненадани от "резултатите"? Красимир Стефанов обяви резултата още на третия ден от проверката, а и доколкото си спомням се допита до Баде Бойко преди въобще да я започне.

Ей така се прави - ако тъща ти те дразни, спретваш едни несъответствия в приходите и разходите, последвани от обвинения за пране на пари, неплащане на данъци и осигуровки и...СБОГОМ ГЕРГИНО. Няма тъща, няма проблем!

А сега сериозно по темата. Ако това е новият морал на ГЕРБ, тежко на тази държава. Подобна постъпка, да прехвърлиш своята вина върху твои роднини, е меко казано курвенска. Тя говори за тоталното отсъствие на доблест и смелост, за липсата на морални устои, с каквито иначе, този вицепремиер се гордее много. От всички управляващи до сега, Цветан Цветанов се очертава като най-големия тепигьоз и гьонсурат.
Да се оправдаваш с жена си, децата, с майка си и баща си или с тъщата и тъста е върха на падението на един мъж, пък бил той и мъж на годината. Това вече е непростимо защото българина уважава мъжкарството, бабаитлъка, но да се крие някой зад полата на тъща си вече е достойно за презрение...

Няма коментари: