вторник, 5 февруари 2013 г.

Като Буда в калчища

По повод скандалът с досието му като Агент "Буда", Борисов категорично заяви, че Младен Георгиев, вербовчикът, е бил назначен за главен секретар от Станишев и Румен Петков.
Това обаче е абсолютна лъжа, защото в края на 2009 година Младен Георгиев, който е предложил за вербовка Бойко Борисов, изгонен е заради връзки с мафията в МВР, по-късно работи като шеф в ИПОН, работи в ДАНС, оглавявайки дирекция.

По-късно именно с одобрението на министър – председателя в правителството на ГЕРБ Младен Георгиев СТАВА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА ДАНС!

Запитан откъде идва „Буда”? Борисов отговаря така: "Знаете, за съжаление, че тогава ми се случи едно нещастие – 1997 г., когато взривиха на Цветелина джипа. Това дело се казва „Буда”. В това дело има три изречения отдолу, в които пише, че тя живее на семейни начала с Бойко Методиев Борисов – шеф на фирма “Ипон”” ... „И понеже знаете, че делата се кръщават, тогава някой решава така да го кръсти. Сега вече целта е да бъдем всички маскари – в смисъл и Борисов бил агент. Буда… Аз съм православен, знаете, друг Господ, друг Бог”.

На практика Борисов твърди, че „Буда” е делото по взривяването на автомобила на Цветелина Бориславова, но това отново е лъжа, тъй като  делото „Буда“ е открито на 24.02.1997 г., а взривът срещу Цветалина Бориславова е …на  27.03.1997г. – месец и малко по-късно.

Според мен е по-добре Борисов да мълчи... Защото колкото повече говори, толкова повече се оплита. За съжаление големите медии мълчат, зарили самодоволно глави в земята. Защото това е методът на Цецо и Буда - когато за нещо не се говори, то не съществува.

Няма коментари: