петък, 14 септември 2007 г.

Хомосексуалността да се разглежда в училище?!

”Джемини”: Хомосексуалността да се разглежда в училище

Някои от учебниците за горните класове внушават нетърпимост към хомосексуалните отношения в обществото. В това са убедени от неправителствената гей рганизация "Джемини", която направи сериозен анализ на учебниците.

Нямам нищо против обратните, обаче ако не ми досаждат. Най-вече ме дразнят тези, които парадират с хомосексуалността си. Обаче това искане е нагло. На тази логика дай да се разглежда педофилия, некрофилия и прочее сексуални отклонения. Кой каквото и да ми говори, хомосексуалността си е отклонение. Те твърдят, че било по рождение. Да, ама нали като роди една жена син, не и казват ”я какъв хубав педераст си имате”, а и казват ”я какво хубаво момче си имате”. Така че, да са живи и здрави обратните, но не бива децата да влизат в тази опасна територия. Това ще си е пропаганда на педерастлъка. Нямам нищо против лесбийките.
Ако в училище започнат да учат, че педерастията е хубаво нещо, моите деца там няма да стъпят. Изтърпях промянята на турското робство с турско присъствие и 15 смени на издателствата на учебници и каво ли още не, но тази педалка сган да няма да изтърпя.
Писна ми и от педалите. И те както и циганите са вечните онеправдани, които обаче всички толерират.
Хомосексуализма е болест както всички останали. Тя трябва да се лекува, а не да се парадира с нея. Детската психика е крехка и точно в училището няма място за педерастия!

Няма коментари: