петък, 25 октомври 2013 г.

ИКОНОМЕДИЯ вече е обидна квалификация


За втори път при посещения в жалките сайтове на ИКОНОМЕДИЯ ми излиза ето този надпис:

 Вашите права за коментиране са отнети до 25 ное 2013 от модераторите, поради нарушение на правилата на форумите на Икономедиа - обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности.

Което е много странно, тъй като единственият ми коментар от последните дни е ето този:



Искам да попитам къде в горното мнение има "вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица"? Освен ако "ИКОНОМЕДИЯ" е обидна квалификация. Или е?

Въобще жалката гилдия на олигарха Иво Прокопиев е т.нар. модератори, да разчистват всичко, което ликвидира ореола на подкрепяните от него Реформаторски блок, ГЕРБ и "интелигентните" прогресивно оредяващи протестъри. Че току виж правителството се задържало още малко и ще му цъфнат далаверите в "Доверие" с "Каолин". Ненапразно избяга чак в Сингапур розовобузестото ямболийче.

Не, Икономедия, накривихте ми капата с тази забрана. И без това нямам намерение да пиша повече коментари към тенденциозните ви и пълни с грешки статии. Нямам намерение и да отварям очите, надявайки се, че някой неориентиран е влязъл да чете и има опасност да промиете мозъка му. Отдавна вече сериозният бизнес не чете изданията ви, защото прекалихте с тенденциозност, прекалихте с изкривено отразяване на т.нар. протести, прекалихте с ограничаването на публикации, които противоречат на лъжата, наречена протест.

И после да не се чудите защо "журналист" стана срамна дума. Защото това не е журналистика, а изпълнение на тясно партийни поръчения. А вие не сте жерналисти, а най-обикновени кученца, които джафкат на повикване. Срещу този може - срещу този не.

Няма коментари: