сряда, 4 април 2012 г.

Хазартен бос (!?)

За пореден път мъдолизната телевизия БТВ промива мозъци. Акцентите от анонса и репортажа: "хазартен бос", "намерена голяма сума пари", "собственик на онлайн клубове за залагане", "криминално проявен", "без лиценз"...

И тъпанарите, последователи на онова недоразумение с физкултурно задочно образование умират от екстаз.

40-годишен благоевградчанин е прострелян на улица "Кирил и Методий" между "Будапеща" и "Бачо Киро" около 10 часа тази сутрин. Той е починал на път за болницата. Според свидетели инициалите на жертвата са Й.Д. Районът е отцепен.

По информация на медиите жертвата е Йордан Динов, син на акушер-гинеколога д-р Петър Динов.

Динов е представител на лицензираната в Австрия букмейкърска компания SKS365 Group, която от известно време разкрива в България пунктове, наречени "центрове за обслужване на клиенти". Динов претендираше, че не нарушава Закона за хазарта на България, а центровете само съдействат на клиентите да си заложат парите онлайн в сайтовете на компанията.

Компанията нашумя преди няколко месеца и с това, че обяви няколко мача от българското първенство за уредени. Адвокатите на компанията твърдяха, че е имало манипулиране на резултата на мача между "Локомотив" (Пловдив) и "Литекс" от есенния дял на шампионата. Последното подобно твърдение беше свързано с двубоя между "Монтана" и "Левски" (0:3) преди няколко седмици.

Всъщност едно скорошно интервю може да хвърли светлина на случая:

Интервю

Няма коментари: