сряда, 3 юли 2013 г.

И кой с*а в гащите на обслужващите медии?

Днес станаха известни данните на "Медиана" от социологическо проучване на общественото мнение по актуални въпроси:

"Социологът Кольо Колев обясни, че над 60% от интервюираните не желаят предсрочни избори сега, докато не се даде шанс на кабинета "Орешарски" да покаже, че може да си свърши работата.

Изследването е проведено от 27 юни до 1 юли и е представително за цялата страна. Интересно е, че за разлика от първите протести, които са подкрепени от 70% от интервюираните, продължението им не среща голяма поддръжка.

Кольо Колев показа резултатите, според които при евентуални избори сега БСП ще спечели 20% от вота, ГЕРБ 18,6, ДПС 7,6, а "Атака" едва 2,5.

Въпреки че много хора искат оставката му, Пламен Орешаски влиза в топ 3 на най-харесваните политици, като преди него са само президентът Росен Плевнелиев и кметът на София Йорданка Фандъкова. Премиерът е плътно следван от Сергей Станишев и Бойко Борисов."

     Няколко национални телевизии, като БТВ и БНТ, които от седмици се изявяват като главни организатори на протести, се оказаха доста неприятно изненадани от огромното разминаване между действителните нагласи на българите и манипулациите и внушенията на обслужващите ГЕРБ и техните олигарси медии.

    В същото време се оказа, че дебатът за България в Европейския парламент вчера показа само едно - лицемерието на Европейската народна партия. Тя си мълча геройски, като комунист на разпит, цели 2 години, през които Атака подкрепяше правителството на ГЕРБ и гласуваше заедно с Фидосова. И нададе двуличен вой заради това, че Сидеров имал наглостта, представете си, да се регистрира на заседание на парламента. 

    В същото време наглецът Бойко си спинка сутрин в Банкя до късно, а после обвинява БСП, че зависела от гласовете на Атака, за да има парламент. Ами че върви на работа бе, аланкоолу? :) Нали точно ти, с отсъствието си от работа, правиш Волен Сидеров толкова решаващ фактор? И наистина ли смяташ българите за толкова прости, че да ти повярват на безумните внушения как ти си невинен за тази ситуация? :) 

   За пореден път лъсна тоталната некомпетентност и безотговорност на ГЕРБ към едно демократично управление и устройство на обществото ни. Очевадно стана, че те просто не са партия, а една властова клика, която може да вирее само покрай държавната софра и контрабандните канали. 

Няма коментари: