понеделник, 14 април 2008 г.

Инфлацията в България достигна рекордните 14.2%

Според финансовия министър на България Пламен Орешарски, повишението на работните заплати в страната за 2007 г. е 22%, тоест то значително е изпреварило поскъпването на живота. Според министъра, инфлацията е белег, че икономиката на България се развива бързо и отлично.

Бием инфлацията с доходи
04 април 2008 / News.dir.bg
Доходите в България през последните две години се увеличават по-бързо от инфлацията, заяви министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров в Монтана.

Калфин: Живеем най-успешните години
07 април 2008 / News.dir.bg
Близо трите години на управление на тристранната коалиция са най-ползотворни и успешни през демократичния преход.

Напредъкът се чувствал в джоба на българите
06 април 2008 / News.dir.bg
Всички имаме интерес да гледаме по-скоро как ще изпълни още един мандат на едно правителство, а не да се надяваме, че ще падне. от Симеончо

От много догонване явно сме се запотили и изпускаме въздух. Смениха шефа на НСИ и пак не могат да я оправят тази инфлация. Аха, аха да я изпреварим и тя пак ще ни догони.

Време е за предсрочни избори защото тези дебили докато бият инфлацията с доходите СИ сметката ще я плащаме ние с една до две години закъснение под формата на безконтролна и неудържима инфлация. Ще има да плащат и пет поколения българи за напред.

Типичен унгарски сценарий се разиграва тук , но той ще има по-тежки последици за страната ни заради кредитната оргия, имотния балон, грандиозните фирмени дългове и съвпадането на нашите проблеми със световната финансова криза. С това управление скоро и тук ще има умиращи от глад пенсионери и бунтове.

Дали е държавна или частна собствеността другарите си я управляват както си знаят. Резултатите винаги и без изключение са еднозначни - грабеж на всичко в държавата в полза на една шепа престъпници с власт.

Става очевидно, че или ни управляват пълни идиоти или се работи преднамерено за сриване на валутния борд чрез раздуване на задлъжнялостта и предизвикване на дълбока икономическа криза. Ще ги познаете по големите кредити в лева като се сдуха положението.

Няма коментари: