четвъртък, 19 януари 2012 г.

Убийството на Мирослава вече се свързва с амфетамини


На 18. 01. 2012 , вечерта , в предаването “ Дискусионно студио “ гостуваше разследващия журналист Григор Лилов ! Темата на предаването беше друга , но в самия му край , стана въпрос и за убийството на Мирослава . това което Лилов изнесе , ме накара направо да изтръпна от ужас ! Без да разплита целия пъзел , той просто посочи някои факти ! Ето част от тях :
1) Във фабриката на Мишо Бирата нелегалната биричка е била най-малкия проблем . Там са се произвеждали АМФЕТАМИНИ !
2) Покойния Мишо Бирата е работил в тясно сътрудничество с две Пернишки нарколаборатории , тихомълком разбити точно когато е изчезнала Мирослава !
3) Стойчо Стоев и Марио-Заека , са се занимавали ОСНОВНО с търговия и пласмент на наркотици , и това отлично е описано в досиетата им. 
4) Богаташчето от Перник – приятеля на сестричката на Мирослава – Елеонора , Е ИМАЛ вземане – даване с Мишо Бирата , като сумите които са засичани като обмен между тях са КОЛОСАЛНО ГОЛЕМИ ! 
5) Причината ТОЧНО МИРОСЛАВА да стане жертвеното агне е , че момичето Е ЧУЛО нещо във фитнеса ! Нещо което изобщо НЕ Е трябвало да чува , къде и с кого го е споделила , засега не е съвсем ясно ! 
6) Отвличането с абсурдния откуп от лице което даже НЕ Е неин роднина , е било само за парлама ! Убили са я почти веднага след “ отвличането ! Убийството е станало почти веднага , след като момичето е докопало отнякъде телефон , и е звъннало на сестра си !
7) Трупът е престоял незнайно къде в продължение на близо два месеца , НО НЕ Е БИЛ ВЕДНАГА ЗАРОВЕН ! Вероятно е престоял някъде на закрито , щото е бил в доста напреднал стадий на разложение ! Нещо което е ПЪЛЕН АБСУРД да стане през зимно време ! 
8) Стойчо Стоев и Марио - Заека нямат НИЩО ОБЩО с това убийство ! Освен това Чочо НЕ Е правил НИКАКВИ самопризнания пред Полицията , Последната е отишла да изрови трупа , отлично знаейки къде се намира той , щото малко преди това НАРОЧНО е бил заровен там ! Със знанието на някои ченгета разбира се ! Трупът на Чочо изцяло замита следите , че всъщност НИКАКВИ самопризнания не е имало ! 
9) Стойчо Стоев и Марио –Заека , всъщност са били “ връзката “ със горните етажи на тази престъпна мутро – полицейска наркобанда , ВЪВ която НЯМА КАК ДА НЕ Е замесен и висш политически елит ! Кои са “ големците “ от политическия елит – със сигурност никога няма да научим ! Тези имена обаче отлично се знаят от вътрешния министър – Цветан Цветанов !
10) Факта , че Марио-Заека скоротечно беше натъпкан в лудница не трябва да учудва никого ! Щото , ако го самоубият веднага , нещата вече хептен ще завонят ! За момента диагнозата “ Шизофреник “ урежда изцяло престъпниците! Щото каквото и да каже – той е луд и толкоз ! Неговият живот обаче със сигурност ще приключи , ДО момента в който приключи властта на това правителство ! Това поне е гарантирано , както беше гарантирана и смъртта на Иван Тодоров – Доктора , чиито живот приключи с края на един друг мандат !
11) На фона на изнесеното, глупостите които дърдореше Флоров , вече си имат своето обяснение ! Голямата цел на това престъпление е била всъщност да бъдат ликвидирани Чочо Стоев и Марио – Заека , чиито познания явно са били ПАГУБНИ за сегашната власт ! С Убийството на Мирослава , всъщност мафията с Държавно участие си е решила И ДВАТА ПРОБЛЕМА : Хем са унищожили момичето , което е чуло нещо във фитнеса хем са използвали трупа , за да унищожат “ връзката “ с високите етажи на мафията.
С Убийството на Мирослава , всъщност мафията с Държавно участие си е решила И ДВАТА ПРОБЛЕМА : Хем са унищожили момичето , което е чуло нещо във фитнеса хем са използвали трупа , за да унищожат “ връзката “ с високите етажи на мафията ! За момента практически постигаха целите си ! Единствената жива надежда , чрез която може да разберем всичко, се нарича Марио Заека ! Не случайно Родната полиция го пази с цял гарнизон , от връзка с външния свят . . . 
12) Историята с кучето и пържолите , говорят достатъчно сами за себе си ! Борисов или е тотално неосведомен , или е в доста здрава комбина с главните задкулисни действащи лица ! Май и в двата случая трябва да бъде изритан . . . 

От всичко до момента , стана ясно само едно : Родната полиция вече " чисти " по съвсем нов начин : Първо - отвличат и убиват съвършено невинен и беззащитен човек , най-добре дете ! Второ: Арестуват човека който трябва да бъде очистен ! Трето - Самоубиват го ! Четвърто - казват в медиите , че " самоубиецът " е направил пълни самопризнания , и е посочил мястото на първия труп ! Пето : Изравят трупа като " доказателство ! Шесто - Пържоли за кучето ! Седмо - с малки изключения - всички са доволни и щастливи !!!

Питам се Чочо по кое разследване е станал защитен свидетел. Да не се окаже че е пропял за амфетките. 

12.01.2012 - Трима наркодилъри са арестувани в България от Европол, предаде АФП.
Акцията на европейската полиция е била насочена срещу разпространението на синтетични наркотици на Стария континент. Общо задържаните са 9 души. Арестувани са трима в Швеция, двама в Германия, а още един е задържан в Холандия.
Всички са били участници в международна престъпна мрежа.
При операцията са иззети са 75 литра амфетаминова основа, с които може да се добият над 120 килограма амфетамини.

И още по-интересното - бащата на приятеля на сестрата на убитата е починал наскоро.
Имал е фирма за нед.имущество и цветни метали. Оставил е наследство от 6 милиона евро. Дали фирмата е прала парите на амфетаминовата мафия? С "цветни метали" в Италия не се става милионер - местните тузари ще те обезкостят за отрицателно време. Не 6, а 60 милиона и не наследство, ами е бил касичката на Мишо Бирата и неговият ортак Маджо. Опитал се е да присвои авоари, "починали са го".
Жена му е общински съветник в Перник от квотата на ГЕРБ.
Кръгът се затваря. Искат си парите, провеждат наказателна акция, единият пропява, "самоубива се", вторият знае нещо, пазят го в психиатрия. 

Няма коментари: