сряда, 8 юни 2011 г.

Пълна лудница

Бойко Борисов нямало да се кандидатира за президент. Е и? Той във всеки един момент има различно мнение, а до септември има безброй моменти

Съдия Янева беше назначена за шеф на ВСС. Не, какво от това, че е приятелка на Цветанов? Какво от това, че има същия афинитет като приятеля си към жилища? Какво от това, че половината от стажа и като съдия е преминал ... в майчинство? Какво от това, че умишлено е протакала две дела за "Софийски имоти", които са продали два имота на баща и? И какво от това, че конкурентката и няма нито една отменена на горна инстанция присъда?!

А Боко Рапона го даваха 10 минути по БТВ в ексклузивно интервю... Десет минути, в които се наслушахме на всякакви манипулации и прехвърляне на вина към Тройната коалиция. И не чухме нито едно конкретнорешение на наболелите проблеми, но пък се наслушахме как бил давал пари (от джоба си сигурно!), каква е програмата му за петилетката по прерязване на ленти.. Ще речеш, че точно той дава пари и е започнал всички проекти! И простия народ пак ще гласува за него и тъпизмите му! Няма такава шибана държава!

Няма коментари: